Anarkist X Natholdet

2.00 ud af 5
(1 kundeanmeldelse)

5.5%
50 cl

Kategori:

Beskrivelse

Øllen er udviklet i samarbejde med TV-vært Anders Breinholt, som den officielle ”Natholdet”-øl, der bl.a. skal fungere som en del af deres årlige tv-program; Natholdets Julekalender. En lys og ufiltreret øl, der tager det bedste fra humlens frugtige verden og kombinerer det med pilsnerens rene og sprøde smag. Når du knapper øllen op mødes du af en lækker duft af grape, mango og andre tropiske frugter fra den amerikanske Mosaic humle, som suppleres af fine noter af druer og bær fra den New Zelandske humle, Nelson Sauvin. Smagen følger duften med frugtige og nærmest vinøse noter, som balanceres af fyldig maltkrop og en let tør og sprød bitterhed, der tilsammen giver en super frisk og frugtig øl.

UDSEENDE: Let uklar og strågul med tykt hvidt skum.

DUFT: Noter af grapefrugt, druer og lyse bær. Let kornet maltaroma.

SMAG OG MUNDFYLDE: Let tør og sprød smag. Humlebitterheden er blød og forfriskende, med noter af hvidvin og tropiske frugter. Let maltkrop med en perlende karbonering.

1 anmeldelse af Anarkist X Natholdet

  1. 2 ud af 5

    Mik

    Når man får den på tungen, smager det straks som om den gerne vil være en IPA. Men med det samme, dør smagen og bliver lidt kedelig.

Tilføj en anmeldelse af varen